Elghufs och mjölksyra

Goder afton, mina damer och herrar & mina damer och herrar!
Jag har blåst ur fågellungorna rejält idag, samt dunkat på mig bra med mjölksyra och laktat. Drömmen. Alltid lika nervöst innan sådana här dödspass. Som tur är så fick jag min bror Jonatan med mig idag. Timjagare som jag är stack jag ut drygt en halvtimme innan honom, därefter möttes vi uppe vid Lugnet, där blev det ytterligare lite uppvärmning innan helvetet brakade lös:
5 x 4 min uppför serpentinerna bredvid hoppbackarna:
1:a – 0,65 km, 168 snittpuls, 177 maxpuls, 95 höjdmeter

2:a – 0,67 km, 172 snittpuls, 180 maxpuls, 95 höjdmeter

3:e – 0,67 km, 174 snittpuls, 182 maxpuls, 95 höjdmeter

4:e – 0,64 km, 172 snittpuls, 180 maxpuls, 95 höjdmeter

5:e – 0,67 km, 173 snittpuls, 181 maxpuls, 95 höjdmeter
2 x 5 min 10″-20″ i samma backe som ovan:
1:a – 0,48 km, 167 snittpuls, 174 maxpuls, 55 höjdmeter

2:a – 0,55 km, 168 snittpuls, 175 maxpuls, 55 höjdmeter

Avslutade det hela spektaklet med att köra två vändor med hopp uppför de 80 läktarraderna bredvid hoppbackarna, första vändan körde jag enbenshopp och den andra jämfotahopp. Sedan fick jag jogga hem, med en liten omväg för att följa med min bror på hans nedjogg. Det gäller att ta alla chanser som finns till att jaga timmar! Min stackars pulsklocka kommer få gå i pension i förtid om jag ska fortsätta med detta!
Kändes skapligt idag, gick på lite för hårt i den tredje intervallen, sen var det tack och godnatt. Mitt strava-segment som jag har i backen där visade i alla fall att jag gick 3-14 sekunder snabbare än senaste gången jag var där och härjade. Vackert så!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here