En liten film om min nya pannlampa


Jag är riktigt nöjd över min pannlampa från M Tiger Sports – Bikeray x-10 heter den. Ni kan köpa den hos Skistart genom att klicka här.

Använde lampan på mitt 2,30 timmar långa intervallpass igår. Inga problem med batteritiden, jag märkte inte ens av den när jag körde intervallerna, mer än att jag fick en väl upplyst väg framför mig. Grym lampa!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here