En dag utan aggression, det är inte möjligt va?

Hejsan!
Igår kväll så kom Alfons tillbaka till mig igen. Mysigt och trevligt! Efter att ha hängt med honom till läggdags så tog jag själv det bara lugnt i soffan och kollade TV. 
Lugnet förbyttes dock till irritation när jag kollade av Strava och såg att en del segment hade plockats med hund. För er som inte är insatta så är Strava en träningsapp där man lägger upp sin träning, på de flesta ställen finns så kallade ”segment”, det kan vara en bana, en backe, eller vad som helst. Åker man genom detta segment så registreras det automatiskt och du får en tid som sedan placeras i en resultatlista. Det går att störa sig på mycket saker på Strava, men denna gång är det fel aktivitetstyper som är mitt störningsmoment. Vissa åker skidor i exempelvis Bergebo, men har angett löpning som sport, vilket i vissa lättare segment blir helt fel. Än värre är det när folk åker hund och sopar rent med överlägsna tider. När man sedan skriver till personen att dölja eller ändra passet så möts man med tystnad. Så igår kväll ägnade jag cirka en timme åt att flagga felaktiga aktiviteter så att de rättmätiga ledarna fick tillbaka sina KOM (det kallas så när man leder ett segment, eller CR kan det också heta). Rätt ska vara rätt! 
Idag lyser solen och det är fortsatt galet kallt. I min värld är allt under 10 minusgrader galet kallt. Det är ju något år sedan som vi hade en sådan här lång ihållande kyla, jag inbillar mig det i alla fall. Under dagen kommer farmor hit och hänger med Alfons, så att jag får träna. Jag har dock inte bestämt mig för vad det blir än, men det lutar åt stakning och ett lättare intervallpass. 
Snälla, prenumerera på min YouTube-kanal och titta senaste vloggen. Tack. 
Hörs senare! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

3 COMMENTS

  1. Ja herregud! Man ger sig ut och åker skidor men har löpning som aktivitet.
    Antingen är människan efterbliven eller apatisk, antingen eller.

  2. Sannolikt ägare av en Garmin klocka. Dessa saknar(saknade?) en aktivitetstyp för längdskidor vilket sedan får rättas manuellt i Strava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here