En duglig premiär!

Då var den första skidtävlingen för säsongen avklarad. 59:e plats. Skapligt nöjd. Efter att ha öppnat allt jag kunde så blev jag lite stum, ledde ändå efter första varvet när jag passerade. Tappade lite teknik och fäste och tid. Men tog några skalper och får vara nöjd. Har ju knappt åkt skidor eller rullskidsintervaller. 
Det var kallt satan idag, -7 grader. Speciellt då jag körde med kortärmad underställströja och utan långkalsonger. Efteråt höll jag på att hosta ur lungorna. Så om någon hittar ett par tvåliterslungor i målområdet så vet ni vems det är!
Resultaten hittar ni här!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here