En fröjd.

Godmorgon.
Hann inte blogga så mycket igår. Jag satt mestadels med min iPhone och fipplade. Bland annat så hade jag lite ”problem” med att fixa kontakterna. Har upplevt det problemet tidigare när jag bytte från en Sony-Ericsson-mobil till en Nokia att kontakterna flyttar om mellan för- och efternamn. Rätt så irriterande. Men jag tror faktiskt att jag fick till det igår.
Allt annat med min iPhone är en fröjd. Det finns en massa grymma och bra applikationer att ladda ner, många gratis också! Samtidigt saknar jag redan min Nokia 6220 Classic, som är den hittills bästa mobil jag haft, vad gäller användarvänlighet och funktioner. Förhoppningsvis kommer iPhonen slå den med hästlängder när jag bara kommer in i användandet.
Nog om telefoner.
Jag känner mig sakta men säkert bättre i förkylningen för var dag. Så jag hoppas på att kunna träna lugnt om någon dag. Skönt.
Ändrade jobbtider i sportbytet idag, eftersom att lugnet stänger 18.00 så stänger även vi i sportbytet då, därför öppnar vi en timme tidigare. Alltså; Lugnets sportbyte är idag onsdag öppet mellan 16 och 18!
Annars flyter saker och ting på som det ska. Igår han jag desvärre inte med att planera eller jobba med min firma (på grund av ”iPhonefippel”). Hoppas på att hinna med en del idag.
Tack för mig, hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleDet ligger på nu.
Next articleCold FX

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

  1. Tjenare igen Adam 🙂 har du någon fråga så kan du alltid fråga en iPhonenöd haha.

    Så länge du inte "crackat" den så har du inte sett 50 % av telefonen. Att det sedan finns massa måste program är ett faktum 🙂 som sagt, fråga bara!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here