En fröjd.

Godmorgon.
Hann inte blogga så mycket igår. Jag satt mestadels med min iPhone och fipplade. Bland annat så hade jag lite ”problem” med att fixa kontakterna. Har upplevt det problemet tidigare när jag bytte från en Sony-Ericsson-mobil till en Nokia att kontakterna flyttar om mellan för- och efternamn. Rätt så irriterande. Men jag tror faktiskt att jag fick till det igår.
Allt annat med min iPhone är en fröjd. Det finns en massa grymma och bra applikationer att ladda ner, många gratis också! Samtidigt saknar jag redan min Nokia 6220 Classic, som är den hittills bästa mobil jag haft, vad gäller användarvänlighet och funktioner. Förhoppningsvis kommer iPhonen slå den med hästlängder när jag bara kommer in i användandet.
Nog om telefoner.
Jag känner mig sakta men säkert bättre i förkylningen för var dag. Så jag hoppas på att kunna träna lugnt om någon dag. Skönt.
Ändrade jobbtider i sportbytet idag, eftersom att lugnet stänger 18.00 så stänger även vi i sportbytet då, därför öppnar vi en timme tidigare. Alltså; Lugnets sportbyte är idag onsdag öppet mellan 16 och 18!
Annars flyter saker och ting på som det ska. Igår han jag desvärre inte med att planera eller jobba med min firma (på grund av ”iPhonefippel”). Hoppas på att hinna med en del idag.
Tack för mig, hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleDet ligger på nu.
Next articleCold FX

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

2 COMMENTS

  1. Tjenare igen Adam 🙂 har du någon fråga så kan du alltid fråga en iPhonenöd haha.

    Så länge du inte "crackat" den så har du inte sett 50 % av telefonen. Att det sedan finns massa måste program är ett faktum 🙂 som sagt, fråga bara!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here