En hektisk dag

Hatar att gå upp före ljusets intrång. 
La mig kl 23 igår. Somnade först ganska snabbt, men vaknade efter en timme. Därefter låg jag klarvaken mer eller mindre hela natten. Jag fattar inte vad felet är alltså. Men en liten anledning är att dom som bor under mig smäller i dörrar och låter som att dom möblerar om under hela nätterna. 
Nu ska jag röntga min ländrygg och se ifall dom hittar något fel på den. Ni ska inte tro att den blivit bra bara för att jag inte nämnt den. Har större bekymmer just nu bara. Efter röntgen ska jag jobba på skola, försöka träna en kortis, ha en skidlektion och sedan fixa skidorna inför helgen. King. 
Kallvattnet har frusit i kökskranen märkte jag precis också. Det är skoj när saker jävlas.
https://adamsteen.se/
Previous article90 min stak
Next articleFullfarts-dag

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

6 COMMENTS

  1. Du skulle ju kunna köra något enstaka mängdpass i simhallen för att vila ryggen och undgå kylan.

  2. Oj. Nej, tyvärr inte. Pappa har vallat. Jag ska bara sickla av dom. Och vad gäller fästet så har jag ju slutat med det. Tror inte det ska vara så svårvallat, nysnö och riktigt vinterföre. Så nåt hårt paraffin borde ju funka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here