En lång intervall

Hallå där!

Efter en välbehövlig vilodag igår så var det på’t igen idag. Jag ska som sagt försöka träna lite mindre nu när jag jobbar, för att försöka undvika att drämma in i väggen fullständigt. Men jag tänker ändå att jag måste hitta någon form av balans mellan att träna lite hårdare/mer när det finns möjlighet, exempelvis som idag när jag är barnfri. För att sedan ta det lite lugnare när det finns mindre tid till det. Tanken finns där i alla fall. Dock tror jag att jag ska fortsätta med detta upplägg jag kört i ett gäng veckor nu med en vecka med bara distanspass och en vecka med bara intervaller. Tycker det känns helt okej!

Idag körde jag 60 minuter i ett svep på Elpex 4. Jag får skylla lite på att jag under förra veckan skiftade hjul på dessa skidor. Jag satte de ganska slitna bakhjulen fram och de nästan helt fräscha framhjulen bak. Jag tror faktiskt att det går lite tyngre då. Dessutom kändes det inte jättebra, jag tyckte mig vara loj och seg, stressad i åkningen och allmänt tjock. Men det till trots så landade timmen på 21,77 km, med en medelpuls på 169, en maxpuls på 179, höjdmeter och fallmeter på cirka 230. Så det var ändå helt okej! Som vanligt körde jag impulser var sjätte minut också.

Hela kalaset landade på 2 h 35 min och 47,1 kilometer. Efteråt körde jag gluteus-styrka, nu har jag dragit ner på antalet övningar på den från 12 till 8 och delat upp det på tre pass som jag kommer köra växelvis var tredje vecka. Sparar in lite tid på det på kvällen åtminstone!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here