En sista femhundring

Då avslutade jag min lilla gymperiod med en ny ”femhundring”. Orkade inte köra någon löpning innan idag, så jag joggade enbart till och från gymet, raka vägen. Så totalt cirka fyra minuters lufsande. Fyra minuter måste ju ändå vara bättre än noll minuter?!
Inne på gymet så brände jag av förra söndagens favorit-femhundring:
– Bänkpress, 100 reps, 50 kilo

– Marklyft, 100 reps, 60 kilo

– Frivändning, 100 reps, 40 kilo

– Knäböj, 100 reps, 40 kilo

– Latsdrag, 100 reps, 50 kilo
Blev sjöblöt i svett och flåsade som en guldfisk som hoppat ur akvariet där inne. En kul liten period på cirka två veckor med gym har det varit. Nu ska jag försöka få till lite mer ”vettig” träning för en trött gammal skidåkare. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here