En skate-MARA på Lugnet

Hänger med det ryska skidlandslaget, var en del snygga ryskor ute idag faktiskt.
Det var faktiskt riktigt fint på Lugnet idag! Hade ställt in mig på ett pass i fem plusgrader, regn och syltföre. Men jag kom nästan helt undan regnet, temperaturen låg kring två grader och föret var riktigt fint faktiskt. Gick rätt så lätt också, kul och klart över förväntan. Hamnade bredvid Alexander Legkov ett varv, han är förjävla mäktig den snubben alltså! Åkte med Mattias Argårds i cirka 1,30 timmar och resten var ensam. Ett bra pass blev det. 
Vartannat varv blev elljusspåret (cirka 3,5 km) och vartannat varv den blåa världscupfemman. Varvade nere på stadion varje varv. Kände mig pigg under hela detta passet, lite träningsvärk hade jag dock, men det var skönt att få lite blodgenomströmning i muskulaturen. Drack sportdryck för att inte gå mig tom. Jag hann precis 42,5 kilometer under de tre timmarna jag var ute och åkte. Klättrade 1070 meter. 
Fint pass, nöjd! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here