Ken ”Bäng” Ring, walla han mördar scenen!

Mycket musiksnack i bloggen, men det är en stor del i mitt liv. Jag har en ganska så vid musiksmak. Men snöar ofta in på house och svensk rap, samt även Håkan Hellström nu. En period för något år sedan så var det mycket svensk rap, kikade runt mycket på youtube. För en tid sedan så hittade jag en helt sick freestyle från Ken Ring, shakalen från Västerort, han dödar bokstavligt talat hela den svenska hip-hop-scenen alltså. Den fetaste freestyle jag hört någon gång:


Min dröm är att bli en fet rappare någon gång i livet. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here