Ken ”Bäng” Ring, walla han mördar scenen!

Mycket musiksnack i bloggen, men det är en stor del i mitt liv. Jag har en ganska så vid musiksmak. Men snöar ofta in på house och svensk rap, samt även Håkan Hellström nu. En period för något år sedan så var det mycket svensk rap, kikade runt mycket på youtube. För en tid sedan så hittade jag en helt sick freestyle från Ken Ring, shakalen från Västerort, han dödar bokstavligt talat hela den svenska hip-hop-scenen alltså. Den fetaste freestyle jag hört någon gång:


Min dröm är att bli en fet rappare någon gång i livet. 

https://adamsteen.se/

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here