En slagen hjälte..

Just så känner jag mig idag. Då jag idag under hela jobbdagen gick med illamående, halvt frossa, huvudvärk och yr. Så bestämde jag mig för att ställa in dagens distanspass för att försäkra mig om att vara pigg till morgondagens än så länge för er läsare hemliga intervallpass. Ett intervallpass jag körde sommaren -06 några gånger då jag ville bli snabb. Jag ska nämligen springa engelbrektsstaffetten på lördag för Sågmyra, en stafett där varje lag springer fem sträckor på fem kilometer vardera.
Nej nu ska jag kolla en film sen sova tidigt.. Godnatt!
https://adamsteen.se/
Previous articleRutiner
Next articleSjuk, eller inte sjuk?

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here