Sjuk, eller inte sjuk?

De senaste dagarna har inte varit några höjdare. Då jag känt mig riktigt utslagen och dålig. Brukar inte ha några problem med värmen, har ej heller vistats ute mycket. Ändå känns det som att man har liknande vätskebrist, sömnbrist och halvt förkyld. Trots att jag druckit mycket vatten och sovit bra. Så som det känns nu är jag rädd att det inte blir någon tävling till helgen. Just nu är jag på jobbet och känner mig så långt ifrån pigg man kan komma.
https://adamsteen.se/
Previous articleEn slagen hjälte..
Next articleVill träna.

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here