Sjuk, eller inte sjuk?

De senaste dagarna har inte varit några höjdare. Då jag känt mig riktigt utslagen och dålig. Brukar inte ha några problem med värmen, har ej heller vistats ute mycket. Ändå känns det som att man har liknande vätskebrist, sömnbrist och halvt förkyld. Trots att jag druckit mycket vatten och sovit bra. Så som det känns nu är jag rädd att det inte blir någon tävling till helgen. Just nu är jag på jobbet och känner mig så långt ifrån pigg man kan komma.
https://adamsteen.se/
Previous articleEn slagen hjälte..
Next articleVill träna.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here