En timme klassiskt med Alfons

Hej, hopp!

Senare idag kommer veckans vlogg, medlemmar kan se den redan nu!

Igår tog jag och Alfons oss ut på det andra gemensamma passet klassiskt / cykel. Jag åkte på mina Swenor 4 och fick ett lugnt och kortare pass på 65 minuter och 15,1 kilometer.  Kul ändå att kunna träna tillsammans!

Idag började vi dagen med att cykla till Alfons skola och därefter fortsatte jag till min. En liten tur på cirka 12 kilometer och 40 minuter. Det börjar bli ritkigt kallt och mörkt att cykla nu, snart får jag börja skjutsa Alfons i bilen, själv kommer jag dock tyvärr inte undan att cykla.

Det är vilodag hela dagen idag. Istället ska vi åka till besiktningen för att besikta om bilen. Bromsarna tog ojämnt senast, men nu är ena oket bytt, hoppas det blir okej denna gång. Men med min otur så går det väl åt helvete som vanligt.

 

 

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here