En timme skate

Hej hej.
Det blev ett till pass idag. Ett lugnt skatepass på en timme, tillsammans med Jimmie ”Storskejtarn” Johnsson. Vi snurrade runt på samma bana som i förmiddags, alltså på veteran-VM 15 kilometersbanan. Tyvärr så saknar delar av spåret snö, på grund av att den går på en väg som varit plogad tidigare i vinter då det behövdes röja skog. Jag åkte försiktigt i kanten av spåret där, medan Jimmie tog av sig skidorna och sprang.
Passdata:
58,31,7 minuter
127 medelpuls
145 maxpuls
310 höjdmeter
605 kilokalorier
Nu sitter jag på jobbet i sportbytet och säljer, samt tar in begagnade sportprylar. Ikväl blir det en eventuell klippning och färgning av håret.
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous article2,5 timmar klassiskt
Next articleTällberg

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here