En timme skateSköljde ur kroppen på eftermiddagen med ett lätt skatepass. Passade på att testa mina tävlingsskidor, tävlingsbanan (som jag inte gjort det tillräckligt under denna vistelse) och även mina nya carbon-pjäxor som känns som en dröm! Körde även idag med ett par splitternya klassiska pjäxor från Salomon, även dom är sköna som skräcken. De är formade efter mina fötter med varmluft. 
Fick ihop nästan 15 kilometer och 355 höjdmeter. Kändes lite halvsegt, men skönt att få röra lite på sig.

https://adamsteen.se/
Previous article76:a i premiärloppet + resultat
Next articleSovdags

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here