En timme skateSköljde ur kroppen på eftermiddagen med ett lätt skatepass. Passade på att testa mina tävlingsskidor, tävlingsbanan (som jag inte gjort det tillräckligt under denna vistelse) och även mina nya carbon-pjäxor som känns som en dröm! Körde även idag med ett par splitternya klassiska pjäxor från Salomon, även dom är sköna som skräcken. De är formade efter mina fötter med varmluft. 
Fick ihop nästan 15 kilometer och 355 höjdmeter. Kändes lite halvsegt, men skönt att få röra lite på sig.

https://adamsteen.se/
Previous article76:a i premiärloppet + resultat
Next articleSovdags

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here