En timme skidor + Lite tankar

En nödvändig utstyrsel för att hålla fansen borta.
Godkväll.
Dagens träningspass blev en timme klassiskt. Med en temperatur på +0,5 grader nere vid stadion så fungerade ändå Rodes Superextra-burk -1 – -5 bra! Jag körde ett varv runt 15 kilometersbanan. Kände mig pigg!
Nu på kvällen så har jag vallat skidorna inför morgondagens tävling: Bessemmerloppet. Kommer ha två alternativ av skidor/vallning. Kommer bli spännande..
I övrigt så rullar det mesta på. Jag är glad att jag har träningen, den har blivit mitt eget mentala rum. Här har jag möjligheten att tänka och filosofiera fritt utan störningsmoment. Det har varit lite upp och ner den sista tiden, men just träningen har varit en härlig avkoppling, en bra syssla och det jag gillar allra bäst. Får jag bara röra på mig så tror jag att jag kan ta mig igenom det mesta. 
En sak kändes bättre kring mitten av december, då hade jag accepterat situationen, gett upp och bestämt mig för att kliva vidare. Men nu så har hoppet sakteliga återvänt och jag står bitvis ganska kluven och undrande. Önskar att jag kunde fokusera på det jag vill till 100% och att det blir så. Men som sagt, bara jag biter ihop och tränar på så löser sig det mesta. En aning invecklat, jag vet..
Dagens bra:

– Träningen kändes bra

– De få gånger jag kommer lite ur balans så flippar jag inte ur som förr utan biter ihop och känner att det efter en kort stund bara rinner av mig

– Klar med vallningen inför morgondagen

https://adamsteen.se/
Previous articleValla idag
Next articleMot Bessemerloppet

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

5 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here