En trött trötting

Halloj allihopa. Igår då jag kom hem vid strax efter tolv så kändes det som att jag sprungit fem mil, åkt rullskidor tio och cyklat tjugo. Efter en stressig sexton (!) timmar lång arbetsdag (mellan 8-00). Så var det riktigt skönt att lägga sig i sängen kan jag säga. På förmiddagen hade vi ett GPS-event för försäkringskassan, efter det var det dags för en hel del förberedelser inför det stora eventet med Dellners internationella säljare, som inte bara skulle ha ett ”vanligt” event, de skulle också ha mat, alkohol, med mera. När de var klara så hade vi bra mycket att plocka ihop och städa innan vi nöjda kunde åka hemöver.
Det blev ingen träning igår då heller tyvärr, men jag resonerar som så att jag måste jobba hårt de gånger det tillåts för att kunna vara ledig mer i vissa perioder senare då det ska skickas rejält med träningstimmar! Så vi får se hur det känns idag, vid halv två ska jag nämligen börja jobba igen då vi har ett liknande event som gårdagens eftermiddagsevent, denna gång för Falu Kommun.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag till först.
https://adamsteen.se/
Previous articleHåhå jaja
Next articleLångtur imorgon?!

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here