En trött trötting

Halloj allihopa. Igår då jag kom hem vid strax efter tolv så kändes det som att jag sprungit fem mil, åkt rullskidor tio och cyklat tjugo. Efter en stressig sexton (!) timmar lång arbetsdag (mellan 8-00). Så var det riktigt skönt att lägga sig i sängen kan jag säga. På förmiddagen hade vi ett GPS-event för försäkringskassan, efter det var det dags för en hel del förberedelser inför det stora eventet med Dellners internationella säljare, som inte bara skulle ha ett ”vanligt” event, de skulle också ha mat, alkohol, med mera. När de var klara så hade vi bra mycket att plocka ihop och städa innan vi nöjda kunde åka hemöver.
Det blev ingen träning igår då heller tyvärr, men jag resonerar som så att jag måste jobba hårt de gånger det tillåts för att kunna vara ledig mer i vissa perioder senare då det ska skickas rejält med träningstimmar! Så vi får se hur det känns idag, vid halv två ska jag nämligen börja jobba igen då vi har ett liknande event som gårdagens eftermiddagsevent, denna gång för Falu Kommun.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag till först.
https://adamsteen.se/
Previous articleHåhå jaja
Next articleLångtur imorgon?!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here