Igår kväll tog vi en tur med Alfons ”motoped” i närområdet. Därefter så servade vi den tillsammans. Trevligt!
Hej hej. 
Som vilken måndag som helst har vi en egen dag tillsammans, jag och Alfons. Det som är planen förutom att ha en lugn och mysig dag är att handla och åka en sväng till Falun. Jag ska åka ett lättare distanspass skidor på två timmar. I övrigt har vi ingen mer plan, utan tar dagen som den kommer. 
Kom gärna med fler frågor till vloggen som jag kan ta upp!
https://adamsteen.se/

4 COMMENTS

  1. Intressant det där om att du lagt ner gymträningen. Upplever själv att det sliter mer än vad det ger och att ffa de kvalitativa passen (stakintervaller) blir lidande. Vilka positiva resp. negativa skillnader har du upplevt sedan du upphört med gymträningen? Kommer du återuppta den eller tycker du TRX-styrkan är fullt tillräcklig?

  2. Okej! Du ser, samma här 🙂 Har inte upplevt någon större skillnad åt något håll faktiskt. Mer än att jag inte blir lika sliten och att jag får lite mer tid över. Jag har ingen plan på att ta upp gym än iaf. TRX och kettlebell funkar bra än 🙂

  3. Tidsaspekten håller jag till fullo med om! Och om vi nu båda upplever att det varken gör från eller till så varför inte spendera dessa timmar med lite puls istället 🙂 If aint broken dont fix it liksom. Bra blogg och vlogg förresten, keep up the good work! 👍

  4. Precis. Vi kör på det 🙂 sen får man ju tänka på vilket skede jag är i vad gäller min karriär och att jag ändå är någorlunda muskulös för att vara skidåkare. Så yngre och tanigare åkare bör nog ändå ägna sig åt en del gym, tror jag iaf 🙂 Stort tack!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here