En uppdatering kring läget, mobil, knä +ANNAT

Morgens folkens.

Tisdag, vilodag, Alfons- och pappadag. Solen skiner ute (men det är jävlans kallt). En perfekt dag helt enkelt! Sov i eget rum inatt, men hade väldigt svårt att somna, kan det vara fullmånen som spökar tro? Men när jag väl klubbats in i sömn så sov jag ända till strax efter klockan sju, så jag fick i alla fall ihop nästan åtta timmar rätt in i sömnbanken. Igår när jag vaknade så inbillade jag mig att det kliade lite i halsen, men jag skickade på med lite
Medistus Antivirus, sugtabletter
Något annat som verkar ha gått över av sig självt är mitt onda knä. Det var ju en sådan smärta ett tag så att jag inte trodde jag skulle kunna springa på länge, det ömmade och värkte rejält. Både när jag böjde på knät och även tryckte på vissa punkter så gjorde det ont. Ungefär som när man har senknarr. Men helt plötsligt har det bara försvunnit, jag kan inte riktigt säga vilken dag det försvann heller, det gjorde ju ont

Med tanke på att jag nu har en ny mobil så kan jag sälja min olåsta iPhone 7 (128 GB). Jag har eventuellt en köpare, men annars är den till salu för 2500 kronor. Som hittat. Perfekt skick och den fungerar kanonbra. Den lilla skadan som syns nere i högra hörnet är skärmskyddet som är lite trasigt, inte någon skada på mobilen. Batteriet är av naturliga orsaker inte lika bra som när den är ny, men ändå fullgott och den har aldrig stängt av sig vid kyla, som vissa iPhone-användare upplevt.
Nu ska vi ta tag i dagen! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here