En vanlig måndag

Hade idag äran att få äta lunch med Kalle Gräfnings. Han är både en bra kompis och en duktig skidåkare. Vet dock ingen som äter lika mycket mat som honom!

Jag tänkte att jag skulle träna dubbla pass idag. Men jag är fortsatt loj i kroppen och trött. Så jag tar det osäkra före det säkra och vilar en extra dag. Kan vara bra att ta dubbla dagar vila någon gång ibland. Då får jag tid till att göra annat såsom att svara på en rad mail som legat på hög.

https://adamsteen.se/
Previous articleSliten
Next articleUrban Exploration

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here