En vanlig måndag.

Idag fick jag agera reparatör på gymet. Dock med blandat resultat då jag hade behövt assistans att hålla i.
Hej alla måndagsglada. 
I morse när jag drog till gymet så var det riktigt friskt ute. 8 grader och blåste så in i!! Fortsatt blåsigt nu vid lunchtid, solen lyser, men det är ändå rätt kallt. Nu är den tråkiga och mörka hösten här. Känns som att vi missat en årstid va? 
Idag tänkte jag köra klassiska intervaller med Kalle Gräfnings. Blir en av de första intervallpassen på rullskidor för året. Det gäller ju att vara ute i tid. Ett signum som jag alltid försöker jobba efter.. 
Är fortfarande lite halvtrött och seg i kroppen av någon konstig anledning. Trots bra kost och sömn. Men det är bara att bita ihop och kriga. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here