Ett blogginlägg med det mesta

Vill börja detta inlägg med att återigen säga att jag är djupt imponerad av er som jobbar heltid och samtidigt tränar på en högre nivå. Eller ja, egentligen på alla er som jobbar heltid, i alla fall dödstiderna 7-16. Jag är helt slaktad alltså. Hinner inte så mycket mer än att jobba, träna, äta och sova. Och då har jag den enorma turen att jag får hämta matlådor från Dala Wärdshus, utan det hade jag ju varit än mer rökt. För jag varken kan eller vill laga mat. Jag är oerhört tacksam över de möjligheter jag ändå har, även om jag gnäller en del i onödan ibland så har jag det rätt bra. Och även om jag är sjukt trött just nu så tycker jag det flyter på rätt bra, skönt med rutiner ändå på något vis.
Jag har ju varit inne lite på det här med förändring, och jag tycker att det går åt rätt håll. Jag har ju som plan att flytta till Oslo i september eller så, beror lite på hur det ser ut med jobb här och där (har inget på gång i Norge än, ska ta tag i det mer när jag slutat på nuvarande jobb), samt boende därborta. Jag har heller ingen som vill hyra min lägenhet här, helst möblerad (hör av er vid intresse; [email protected]). Planen är väl att vara borta 1-2+ år, vet inte riktigt, beror på hur jag trivs där. Har dock längtat under en längre tid att få bo ihop med Jessica, samt testa nya träningsmarker, nya träningskamrater och överlag nya omgivningar. 
Det är inte bara flytten till Norge som kommer vara annorlunda, jag hoppas att jag inom kort kommer kunna berätta mer för er om hur min skidsatsning kommer se ut framöver, för det är en del förändringar även på den fronten. Och nej, jag ska varken trappa ner, eller lägga av. 
Vi går en spännande tid till mötes!
P.S Jag vill passa på att tipsa om www.hotelluddevalla.se, för er som är sugna på västkusten D.S
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here