Ett chans-pass

Hej!

Det blev sen idag igen. Men det var inte bara på grund av ren lathet. Trots att jag enligt min Garmin-klocka tickade in hela 8,5 timmars sömn inatt så kände jag mig krasslig när jag vaknade. Det fick då bli en lugn dag inomhus för att se åt vilket håll det barkade. Jag började känna mig bättre mot eftermiddagen och vid klockan 18,30 drog jag iväg på ett chans-pass.

Jag stakade för fjärde dagen i rad 3 h 05 min, denna gång hann jag 50,9 kilometer. Under den första timmen när det fortsatt var hyfsat ljust så körde jag 10 impulser. Åkte bland annat över Islingby, Torsång, Ornäs, Aspeboda och hem via 293:an. Allt fungerade kanon med pannlampa, dessutom var det hyfsat varmt även idag. Väl hemma igen vevade jag av ett bålstabilitet-styrkepass också i all hast.

Nu återstår det att se imorgon hur detta faller ut!

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here