Ett chans-pass

Hej!

Det blev sen idag igen. Men det var inte bara på grund av ren lathet. Trots att jag enligt min Garmin-klocka tickade in hela 8,5 timmars sömn inatt så kände jag mig krasslig när jag vaknade. Det fick då bli en lugn dag inomhus för att se åt vilket håll det barkade. Jag började känna mig bättre mot eftermiddagen och vid klockan 18,30 drog jag iväg på ett chans-pass.

Jag stakade för fjärde dagen i rad 3 h 05 min, denna gång hann jag 50,9 kilometer. Under den första timmen när det fortsatt var hyfsat ljust så körde jag 10 impulser. Åkte bland annat över Islingby, Torsång, Ornäs, Aspeboda och hem via 293:an. Allt fungerade kanon med pannlampa, dessutom var det hyfsat varmt även idag. Väl hemma igen vevade jag av ett bålstabilitet-styrkepass också i all hast.

Nu återstår det att se imorgon hur detta faller ut!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here