Ett händelserikt skatepass (bilkrock, idiotmöte och skärmtappning)

Vi brukar inte träna så ofta på våra träningspass, vi åker mest runt med våra vätskebälten, stannar, dricker och fotar. Det räcker ju så.
Att det första skatepasset för året skulle bli såhär händelserikt då. Att jag skulle känna mig halvt väggad efter redan en timme var inga konstigheter, dubbel pass med eftermiddagens träning som skate brukar alltid innebära någon form av energivägg för mig. Dock så var det bara en svacka i cirka femton minuter i mitten av passet. 
Det var jag,
Rullar igenom MILF-området

Ringsby och Sandgren
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here