Ett händelserikt skatepass (bilkrock, idiotmöte och skärmtappning)

Vi brukar inte träna så ofta på våra träningspass, vi åker mest runt med våra vätskebälten, stannar, dricker och fotar. Det räcker ju så.
Att det första skatepasset för året skulle bli såhär händelserikt då. Att jag skulle känna mig halvt väggad efter redan en timme var inga konstigheter, dubbel pass med eftermiddagens träning som skate brukar alltid innebära någon form av energivägg för mig. Dock så var det bara en svacka i cirka femton minuter i mitten av passet. 
Det var jag,
Rullar igenom MILF-området

Ringsby och Sandgren
https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

8 COMMENTS

  1. Ja vad ska man säga? Ibland önskar man att det var IQ-test och personlighetstest som krav innan man skaffar barn.

  2. Jo, det brukar alltid vara någon/några incidenter varje sommar med någon idiot som tycker rullskidåkare/cyklister är ett större problem än IS … Antar att gymkillen tagit lite för mycket steroider… Synd om ungarna med en sån farsa!
    Tidiga morgonpass, då brukar man slippe idioterna 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here