Ett kortare pass i lugn och ro

Utan pannlampa

Med pannlampa, på samma ställe och tidpunkt. Valde att köra utan pannlampan på under nästan hela passet då det var så ljust. Sparade in på elen genom att slippa ladda batteriet också, win-win!

Hej på er!

Sträckte ut en hand tidigare idag med hopp om hjälp, men det skiter väl folk i. Ska man ha något så får man väl lösa det själv. Har ni (jag?) tur så kanske jag måste lägga av pga ekonomiska skäl, det hade väl varit något det!

Efter att äntligen avverkat ytterligare en arbetsvecka närmare pension var det dags för ett lättare träningspass. Denna gång blev det 90 minuter och 21,6 kilometer. Ni kanske kan gissa er till åkstilen? Yes, stakning!

Det kändes inte lika dåligt som det brukar göra dagen innan tävling när jag nu gled fram där i Bergebo-terrängen.

Glad påsk så hörs vi nog imorgon.

 

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here