Ett roligt gympass, med löpning dit och hem!

Hej på er.

Idag har jag återupptäckt ett för mig nygammalt pass på gymet. Hade ingen riktig plan när jag kom dit, men väl där så fick jag idén att köra ett lite crossfit-inspirerat pass. Dels är det roligt, men det är också rätt tufft med många lyft på hyfsat tunga vikter.

Det jag körde idag blev således:

– Löpning till gymet i 4,15-fart. Kändes bedrövligt.

– 4 x 4 frivändningar från knäna + stöt @ 50 kilo

– Dagens huvudgrej, rullande klocka och hur mycket vila jag vill:

Marklyft 115 kilo 
Knäböj 80 kilo
Bänkpress 70 kilo

10 repetitioner av varje, sedan 9 – 8 – 7 – 6 – 5 – 4 – 3 – 2 – 1. Alltså man betar av ett varv med marklyft, knäböj och bänkpress på 10 repetitioner första varvet och sedan minskar det med en repetition per varv ner till 1. Det tar rejält kan jag lova! 24, 54 minuter tog det kalaset.
– TRX-styrka. 5 övningar, 3 set, 8-16 repetitioner. Fokus på bålen, (som efteråt skakade).  
– Löpning hem i 4,10-fart. Kändes bättre än på ditvägen. 
Joggade in mina nya Hoka Clifton 6 idag, kändes som en riktigt grym sko!

https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here