Falu gruva idag

BloggerImage
God förmiddag folkens. 
Idag är det Falu gruva med skolan som gäller. Riktigt mäktigt ställe detta, världsarv som det är. Har varit här två, eller tre gånger tidigare om jag minns rätt. En av gångerna kan jag eventuellt ha smugit in då det varit stängt, men det är så längesedan att det är preskibrerat nu. Jag tycker det är spännande med såna här kulturella och historiska platser. Något jag intresserat mig mer och mer för. Ska bli kul med guidad tur. 
Vaknade med nackspärr, eller i alla fall en jävligt stel nacke idag. Var nog från cyklingen igår, kände mig stel när jag hade cyklat klart. Det går nog över. Idag ska jag ju tävla ”älven runt” i Borlänge. Kommer bli jobbigt, spritter inte direkt i löparbenen idag. Men det är bara att kriga på!
Vi hörs lite senare!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here