Falun XC Ski Team

Nu är bloggen och teamet Falun XC Ski Team startat! Vi kommer i början mest ha det som en rolig grej, men det är också ett seriöst projekt med seriösa åkare som kommer att åka fort framöver och som har framtiden för sig! Det ska bli spännande att vara med och utveckla detta team tycker jag. Någon som är sugen på att vara med, frågor, tips eller annat skriv så vi får veta!!

Falun XC Ski Team

https://adamsteen.se/
Previous articleDöskalle!
Next articleInte helt 100!

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here