Fick väl lov att staka en femmil också

Det var lite halvjobbigt att dra iväg på rullskidorna 2,5 timmar efter löpmålgången. Knäppte i alla fall på mig mina Elpex-treor och dunkade ett varv runt Orsasjön. När jag var i Orsa efter 1,30 h (20 km/h i snittfart) så dunkade jag upp till Slättberg och Viborg för att få lite höjdmeter på kontot också, till snittfartens stora förtret. 
Kom tillbaka till Färnäs efter 2,38 timmar, 51,4 kilometer och 295 höjdmeter. Ett rätt okej pass ändå. Har inte det minsta ont i ryggen, men nu spökar mitt vänstra knä. Ett riktigt jävla löparknä. Kul, kunde knappt göra riktningsförändringar i kurvorna utan att det värkte som skräcken. 
Träffade på ett gäng från dalarnas bästa skidklubb IFK Mora SK när jag var tillbaka i Färnäs. Kul att snacka några ord med dessa legender!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here