Haltat mig igenom 15 km, Evertsberg – Oxberg

Puh. Ingen rolig löpning idag. Efter en kilometer så var jag totalt slut. Hade den här konstiga känslan höft, rygg och ben igen. Efter tre kilometer fick jag sänka tempot och försökte ta mig i mål på under timmen bara. Klarade det med nöd och näppe (58,57 min – 15,03 km – 184 snittpuls – 196 maxpuls). Uppförsbackarna kändes okej i alla fall. Men utför och platten var rena misären. Jag kom i mål i alla fall och blev trött. Det var ju vackert så. 
Nu ska jag ut och staka en femmil så jag blir brun och deff, samt får lite träning. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here