Fin dag till ända


Hej allihop.

Nu är jag hemma efter en späckad jobbdag i Tällberg. Jag, Robban och Oscar började jobba vid 11.00. Vi plockade in allt vi behövde i Robbans bil, därefter styrde vi kosan mot Tällberg. Först hade vi ett glatt gäng från Gävle på 16 personer, för dem anordnade vi en fyr-kamp. Efter den fyr-kampen så var det bara att dra upp till ett annat gäng på över 120(!) personer, där väntade sex stycken andra ”Lugnets Äventyrare”, vi delade upp denna monstergrupp i nio grupper på 10-13 personer. Jag fick ta hand om en trevlig grupp på elva personer, vi gick runt på olika stationer, där alla stationerna har samarbete som inriktning. Då vi var klara där så blev det dags för ihopplock och sedan hemresa.
Skönt att få in timmar i den annars skrala jobb-boken. Imorgon kommer det ytterligare ramla in timmar, då ska jag gå en städutbildning för campingen på Lugnets Äventyr. 
Efter städutbildningen så ska jag testa skidor inför helgen och sedan köra några 10″-20″-intervaller. 
Vi hörs imorgon!  
https://adamsteen.se/

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here