Fin dag till ända


Hej allihop.

Nu är jag hemma efter en späckad jobbdag i Tällberg. Jag, Robban och Oscar började jobba vid 11.00. Vi plockade in allt vi behövde i Robbans bil, därefter styrde vi kosan mot Tällberg. Först hade vi ett glatt gäng från Gävle på 16 personer, för dem anordnade vi en fyr-kamp. Efter den fyr-kampen så var det bara att dra upp till ett annat gäng på över 120(!) personer, där väntade sex stycken andra ”Lugnets Äventyrare”, vi delade upp denna monstergrupp i nio grupper på 10-13 personer. Jag fick ta hand om en trevlig grupp på elva personer, vi gick runt på olika stationer, där alla stationerna har samarbete som inriktning. Då vi var klara där så blev det dags för ihopplock och sedan hemresa.
Skönt att få in timmar i den annars skrala jobb-boken. Imorgon kommer det ytterligare ramla in timmar, då ska jag gå en städutbildning för campingen på Lugnets Äventyr. 
Efter städutbildningen så ska jag testa skidor inför helgen och sedan köra några 10″-20″-intervaller. 
Vi hörs imorgon!  
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here