Fina bilder, träningstänk, presidentval och börs

Mina nya Alpina-pjäxor är både sköna och snygga. Tyvärr kan jag inte skylla på dom för det uteblivna resultatet i söndags. Får leta vidare efter ursäkter. Eller så släpper jag det bara och går vidare. Kanske bäst det. 
Foton: Adam Johansson
Hallå, hallå!
Ny header på bloggen, vad tycks?! Jag gillar den! Hade jag inte gjort det så hade jag ju såklart inte bytt.. Tack Adam Johansson för fina bilder. 
_____
Nu är jag återigen på jobbet efter några dagars ledighet. Skönt ändå med vardag och rutiner. Dock så hade jag stora problem att somna inatt, så jag är lite småtrött idag. Men det kommer nog vända till slut. 
Jag lämnade Alfons på dagis imorse. Den lilla mannen ville inte att jag skulle gå, han ville följa med mig till jobbet sa han. Det skär i hjärtat att inte låta honom få som man vill. Nu ser jag honom inte förrän på söndag. Nåväl, tiden går ju trots allt fort. 
_____
När det kommer till träning framöver så har jag inte riktigt kommit fram till något. Att jag ska och vill träna, det vet jag. Men hur upplägget ska bli vet jag inte riktigt. Egentligen så tror jag mest att det dåliga resultatet i helgen berott på att jag varit sliten, stressad och trött på slutet. Inte nödvändigtvis något fel på träningen i sig. Jag tänker dock ändå att jag tar denna vecka lite som den kommer där jag tränar efter känsla och lust. Grejen i helgen var att jag inte hade ork eller energi för att ta i som jag ville. Det tror jag är på grund av just nämnda anledningar om att jag varit/är sliten, fysiskt och mentalt. Mina resultat under träningspassen  på Skierg och löpband har ju ändå visat att jag är i minst lika bra form som föregående år. Det är som sagt bara de senaste veckorna jag känt mig lite extra sliten. Så jag kommer nog komma fram till någon plan snart för den kommande tiden. 
Jag vet dock att jag inte kommer stressa iväg på något snöläger. Svårt att få till det med jobb och barn. Är inte speciellt sugen på det heller. Vad gäller tävlingar så vet jag inte där heller hur det kommer se ut med tanke på Covid-19-situationen. Vad jag hört så kommer inte Ski Classics att starta förrän efter nyår. Osäkra tider alltså. Som tur är så har jag ändå motivation till att träna oavsett tävlingar eller inte och även göra det ensam. Det får jag vara tacksam över. 
_____
Ingen kan väl ha undgått presidentvalet i USA. Jag hoppas på att Donald Trump tar hem det och att vi kan blicka framåt nu. Detta främst med tanke på börsen. Marknaden gillar inte osäkerhet, så hoppas det blir ett klart och definitivt besked snabbt. 
Jag ligger fortsatt fullinvesterad med belåning på portföljen. I samband med Evolutions rapport för en tid sedan så klippte jag in med ännu mer aktier i bolaget, jag sålde då av två fina innehav i form av Sinch och Embracer. Hittills har det gått sådär, men jag tror det vänder. Får bara förvärvet av NetEnt gå igenom, presidentvalet bli klart och det blir någon form av rätsida på Corona-oron så ska det nog bli fart i kursen igen. Dock så är ju Evolution en teoretisk vinnare i pandemin. 
Övriga ändringar i min portfölj har skett i min amorteringsportfölj. Jag ansökte i våras om amorteringsfritt fram till augusti nästa år. De pengarna sätter jag in i ett eget ISK-konto där jag sparar i fonder. Tidigare i Tin Ny Teknik A, vilket är en fond jag verkligen gillar. Men nu har jag testat en strategi där jag köper de tre fonder som presterat bäst under de senaste tre månaderna och sedan är tanken att omfördela det var tredje månad. Får se om det är en bra strategi eller inte. Lite roligare än att bara köra en fond dock. 
Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous articleFibersystem
Next articleJag sket i allt.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

6 COMMENTS

  1. Våga berätta vem du är istället för att kommentera anonymt. Så ska jag personligen köra ner ditt tangentbord i halsen på dig och spöa skiten ur dig! Jag tvekar inte en sekund!!!!

  2. Men Adam, om det är någon som är vänstervriden är det väl ändå du? Din livssituation är typiskt sosse och du lever precis som en.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here