Finanstermer och träning

Min kära Alfons, i tisdags efter cykelfärden hem från dagis. Stackars pojk som tvingas åka cykel när far hans inte har råd att åka bil. 
Goddag. 
Torsdagen är kommen och vintern verkar ha tagit gått in i en bulltrap-fas med snöfall och minusgrader. Vi hoppas att det bara är en ”dead cat bounce” och att våren åter tar greppet. När vi är inne på finanstermer så kan vi ju nämna att tillväxt kanske har nått botten för denna gång och börjar resa sig igen. Hoppas jag inte jinxar det nu. Men stimulanser på ingång, 10-åringen verkar ha lugnat sig en aning och även inflationen verkar än så länge hålla sig i schack. Börjar inflationen röra sig så kanske det inte är så tokigt att investera i råvaror och/eller Bitcoin. Råvaror har jag dock aldrig handlat i och Bitcoin har jag bara doppa tårna i några certifikat, men är helt ute där nu. Jag sätter mitt hopp till tillväxt ett tag till, just nu har jag i princip bara Embracer, vill vänta ett tag tills dom närmar sig riktkurserna innan jag kliver ur en del och väntar om till Evolution igen. 
Efter gårdagens träning så åt jag middag i godan ro och sedan blev det lite soffhäng där jag kollade klart serien Exit säsong två. Magiskt bra! Sov sedan strax under åtta timmar och vaknade upp jättetrött, som så många gånger förr. Det här med att vakna pigg är ju något jag verkar vara oförmögen till. 
Min plan för idag är att åter åka skidor, denna gång blir det stakning. Jag försöker träna på skapligt bra nu, kring 10-12 timmar i veckan och på så sätt kanske jag kan unna mig en rejält lätt sistavecka (V.16) på träningsåret och ändå klara 710 timmar. Jag tror inte man behöver vila för det fysiska, men för det mentala så kan det vara sjukt skönt att slippa träna några dagar. Vi får helt enkelt se hur utfallet blir!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here