Fint cykelpass med två st Kalle

Idag hade jag äran att få cykla med Calle Halfvarsson och Kalle Gräfnings. Målet med dagen var dels att köra rundan: Falun – Smedsbo – Valsan – Rexbo – Hälgbo – Romma – Sågmyra – Bjursås – Grycksbo – Falun, men också att hålla över 32 km/h i snittfart. Och vi lyckades väl med båda (34,1 km/h i snitt)! Kändes väl så bra idag. Calle Halfvarsson var vild drygt den första timmen därefter gick jag och Kalle.G upp lite mer ofta, och vi höjde farten en aning. 
Kände mig rätt seg till en början, men mot slutet (sista timmen ungefär) så hade jag de hittills bästa benen för denna säsong. Riktigt härlig känsla att plöja på landsvägen i 38-40 km/h och ändå känna att det är rätt kontrollerat. Min sensa-cykel gillar jag mer och mer också! Totalt var vi ute i 2,30 timmar, snittpulsen blev 145, maxpulsen 184 och jag lyckades få till några fina tider på Strava. Så jag är mer än nöjd!
Nedan följer några bilder:
Calle Halfvarsson är inte bara fin, han är stark också.

Kalle Gräfnings, den bergsgeten!

Lyckades väl fastna på en bild tillsammans med Kalle.

Pojkarna lastar Watt.

Här med.

”Suffer-selfie”.

Calle.H har vittring på hemmabyn.

Fina vyer strax innan Hälgbo.

V Rönnäs.

Laddar inför Hisvåla-backarna, där jag idag lyckades slå personligt rekord, kul!

Calle är snart hemma i Sågmyra.

Vägövergången på Hackmora bergslopp, en kilometer in i det 2,9 kilometer långa loppet, här har man varit stum både en och tre gånger.

Här var Calle.H lite mer sliten och less. Han berömde oss över att vi var så starka.

https://adamsteen.se/
Previous articleDubbeljobb
Next articleJobb och jobb

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here