Födelsedagsvlogg – Vlogg no. 26

 

Tjena.

Då var det åter söndag och en ny vlogg står för dörren. Gilla videon, prenumerera på kanalen, dela och hela biten. Nu när jag snart slipper jobba så kanske det finns lite mer tid till mer vloggande och så vidare. Ingen idé att lägga ner den ännu i alla fall. Men jag hade gärna sett lite fler prenumeranter, så bättre kan ni!

https://adamsteen.se/

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here