Fördärvar vidare med hjärtrusning inatt

Vi tog ett glas champagne igår för att fira att lägenheten blivit såld och att pengarna slutligen kommit. Skönt att få ett avslut, även om det kanske är lite vemodigt att inte ha kvar boendet i Falun, men residensstaden står väl kvar antar jag och det är väl inte några större fel på grannstaden Borlänge heller. 
Idag börjar Vasaloppsveckan, typiskt..
Jag har kollat skidskytte nyss för första gången sedan Magdalena Forsberg åkte typ. Och vilken dag sen, OS-guld till de svenska herrarna, makalöst! Jag hade i princip bara hört talas om Fredrik Lindström inför detta OS, så dåligt insatt är jag i skidskytte. Det var galet spännande att kolla på idag, så det kanske blir fler tävlingar att följa framöver. Jag kollar ju i princip bara på längdskidor och herrarna annars, allt annat är för mig i princip helt ointressant. 
Jag använder ju en Apple watch nu och har den även när jag sover. Har fixat en app som mäter sömnen och pulsen under sömnen. Klockan och appen har fungerat klanderfritt. Inatt så har jag dock fått flera varningar vid ett flertal tillfällen att pulsen rusat över 120 slag i minuten, faktiskt upp till 140 och vid fyra tillfällen… Jag har svaga minnen att jag antingen drömde eller var vaken och kände att hjärtat rusade, läskigt. Undrar om det är något allvarligt, speciellt med allt kring den här hjärtmuskelinflammationen och hela den biten… Eller om klockan har ballat ur.. Kände mig lite konstig i morse också, fick tankar om att min sista stund var kommen. Usch. Jag vet inte om jag inbillar mig eller om det är något fel på mig, börjar ju onekligen bli orolig alltså… Det ska sägas att jag tycker pulsen stämt bra andra nätter och att den i Januari var något lägre, omkring 45 i snitt per natt, i februari nu innan ”det här med hjärtat” var den något högre och omkring 50 i snitt per natt. De sista dagarna nu när jag har vilat så har pulsen sakta blivit lägre till under 50 igen. Förutom inatt då…

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here