Första gången jag är med i en pod!

Den här kylan alltså. Inte okej. 

”Kan du göra såhär med ögat pappa?”

Förra veckan så fick jag frågan om jag ville stå för ”veckans gästaggression” i spring snyggt-podden. Givetvis ville jag det och idag släpptes avsnittet. Ni hittar det här. Jag börjar prata strax efter 1,30 h in i avsnittet. Lyssna!
Hej på er!
Det blev en mysig kväll igår med Alfons. Pizza och soffmys. Välbehövligt! Trots att jag var trött under kvällen och la mig i skaplig tid så hade jag åter svårt att somna. Trist alltså. Men jag fick ändå nästan åtta timmars sömn, så det är väl dumt att klaga. 
På morgonen är det sedan en ständig stress i och med att jag både är morgontrött och tidsoptimist. Två mindre bra egenskaper i detta fallet. Den här rysskylan med 14-15 minusgrader adderar ju en till tidstjuv, nämligen isiga rutor som måste skrapas på bilen..! Nej, nu längtar jag till sommar och till en ny bil med diesel- eller bensinvärmare.. 
Efter jobbet idag är min plan att ge mig ut och köra stakintervaller. Tanken är att köra utomhus, om det inte är för kallt. Jag ska köra tröskel, utan att pressa mig alltför hårt. Vi får hoppas det går bra! 
Vi hörs!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here