Första jobbet vid varpan

Godmorgon!
Nu är jag alldelas strax på väg ut till Lugnets Äventyrs ”nya” lokal ute vid varpan, gamla KFUM-gården (bredvid brukshundsklubben). Vi ska kolla igenom GPS, GPS-banor och lite annat praktiskt där. Kommer bli kul att få vara där, förhoppningsvis kommer det rulla in mer uppdrag och jobb framöver!
Igår jobbade jag för första gången ”på egen hand” det vill säga att jag höll i genomgångar med mera för hela gruppen. Det var inga problem och det känns grymt att man klarar av det, vilket är bra för min personliga utveckling! Gruppen vi hade hand om igår var ett 14 personer stort gäng som hade ett konfirmationsläger och dem trivdes bra där (sa dem i alla fall)!
https://adamsteen.se/
Previous articleLuftat av hunden.
Next articleJobb på HÖG höjd.

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here