Första jobbet vid varpan

Godmorgon!
Nu är jag alldelas strax på väg ut till Lugnets Äventyrs ”nya” lokal ute vid varpan, gamla KFUM-gården (bredvid brukshundsklubben). Vi ska kolla igenom GPS, GPS-banor och lite annat praktiskt där. Kommer bli kul att få vara där, förhoppningsvis kommer det rulla in mer uppdrag och jobb framöver!
Igår jobbade jag för första gången ”på egen hand” det vill säga att jag höll i genomgångar med mera för hela gruppen. Det var inga problem och det känns grymt att man klarar av det, vilket är bra för min personliga utveckling! Gruppen vi hade hand om igår var ett 14 personer stort gäng som hade ett konfirmationsläger och dem trivdes bra där (sa dem i alla fall)!
https://adamsteen.se/
Previous articleLuftat av hunden.
Next articleJobb på HÖG höjd.

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here