Första passet på racern

Goddag.
Jag har just avslutat säsongens första pass på racercykeln, tillsammans med Rikard Tynell, Patrik Karlsson (Garphyttan) och Emil Brindbergs. Vi körde en fin tur från Falun – Grycksbo – Sågmyra – Leksand -Rexbo – Aspeboda – Källviken – Falun. Turen blev 10 mil och tog 3,20 tim. Alltså ett snitt på 30 km/h. Från början och fram till cirka 1,30 så var jag riktigt seg i benen, men sen började jag bli piggare och piggare. Tempot blev som vanligt när skidåkare åker racer (cykel överhuvudtaget?) ganska ryckigt. Pulsen blev 129 i medel och 165 i max. Skönt att ha kört ett skapligt långt pass, dock så får vi se hur benen reagerar på detta till tävlingen på söndag, men jag kör igenom den och tar det som träning!
Nu ska jag till Jungfrrondellen och äta, därefter ska man kanske leta någon ”skatt” (geocache), innan det är dags för jobb på Lugnets Äventyr!
Ha det fint allesammans!
P.S Måste säga att det varit bra dåligt med kommentarer på slutet, kan kanske ha att göra med krånglet med adressen hit och så vidare, vad vet jag. Skärpning nu. D.S
https://adamsteen.se/
Previous articleSlitsamt.
Next articleLugnets steekare!

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

4 COMMENTS

  1. Men satan vad du tränar då. Blir lite avundsjuk då min träning för tillfället består av….. Ingenting.
    Keep up the good work

  2. Haha, det är ju rena juniorträningen man bedriver 🙂 Ja om den består av ingenting så kan jag ju förstå dig, men det finns väl kanske anledning eller anledningar till att du inte tränar?

  3. Kanske beror på +60h arbete samt +40 grader C….. inte helt säker…. Får väl ta nya tag när man kommer hem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here