Första passet på racern

Goddag.
Jag har just avslutat säsongens första pass på racercykeln, tillsammans med Rikard Tynell, Patrik Karlsson (Garphyttan) och Emil Brindbergs. Vi körde en fin tur från Falun – Grycksbo – Sågmyra – Leksand -Rexbo – Aspeboda – Källviken – Falun. Turen blev 10 mil och tog 3,20 tim. Alltså ett snitt på 30 km/h. Från början och fram till cirka 1,30 så var jag riktigt seg i benen, men sen började jag bli piggare och piggare. Tempot blev som vanligt när skidåkare åker racer (cykel överhuvudtaget?) ganska ryckigt. Pulsen blev 129 i medel och 165 i max. Skönt att ha kört ett skapligt långt pass, dock så får vi se hur benen reagerar på detta till tävlingen på söndag, men jag kör igenom den och tar det som träning!
Nu ska jag till Jungfrrondellen och äta, därefter ska man kanske leta någon ”skatt” (geocache), innan det är dags för jobb på Lugnets Äventyr!
Ha det fint allesammans!
P.S Måste säga att det varit bra dåligt med kommentarer på slutet, kan kanske ha att göra med krånglet med adressen hit och så vidare, vad vet jag. Skärpning nu. D.S
https://adamsteen.se/
Previous articleSlitsamt.
Next articleLugnets steekare!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

4 COMMENTS

  1. Men satan vad du tränar då. Blir lite avundsjuk då min träning för tillfället består av….. Ingenting.
    Keep up the good work

  2. Haha, det är ju rena juniorträningen man bedriver 🙂 Ja om den består av ingenting så kan jag ju förstå dig, men det finns väl kanske anledning eller anledningar till att du inte tränar?

  3. Kanske beror på +60h arbete samt +40 grader C….. inte helt säker…. Får väl ta nya tag när man kommer hem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here