Från stum till pigg på tre h bike

Hej där.
Simon tog ut mig på en fin landsvägstur idag. Var rejält krispig och tom i början, faktum är att jag knappt tog vind under första halvan av turen. I Gustafs (efter bara 1,35) var jag rejält slut i benen, så jag bestämde mig för att köpa en cola (dricker nu för tiden i princip aldrig läsk) och en chokladboll. Till en början märkte jag ingen skillnad, men när vi passerade Torsång efter 2,15 så började jag vakna till, drog då en monsterförning ända fram till cykelbanan på väg 293, nu började jag känna igen kropp och ben igen. Skönt att få avsluta bra i alla fall, speciellt med tanke på gårdagens misär. 
Turen vi körde var: Falun – Vika – Pingbo – Gustafs – övre Svärdsjö – Romme – Torsång – Ornäs – Aspeboda – väg 293 – Falun.
Bilder och strava:
Simon tar skyltspurten Vika.

Likaså Pingbo.

Snart fika i Gustafs.

Just efter Torsång.

Här på cykelvägen började Simon bli mänsklig, eller så var det gubb-Adam som började komma igång.

Varmt och skönt, så man kunde köra med uppknäppt tröja idag.

https://adamsteen.se/
Previous articleMer timmar
Next articleGym – stakning – impulser

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here