Fredag den 13:e

Godmorgon!
Idag är det fredag den trettonde. Denna dag är ju allmänt känt som en otursdag. Har ni varit med om något oturligt fredagen den trettonde?
Idag har jag inget jobb inbokat, vilket är lite tråkigt, men det ska väl gå bra det också. Ni som har koll, ska jag anmäla mig som arbetssökande och på så vis få ALFA-kassan eller liknande? Enda inkomsten jag har är för tillfället Lugnets Äventyr (ett jobb jag för övrigt trivs bra med), men det är tyvärr lite för lite timmar per månad för att gå runt (cirka 40-60 timmar). Behöver svar, så hjälp mig med denna frågeställning tack!
Jag känner mig så pass bra i min förkylning idag, så att jag tänkte ut på en promenad med Stella runt på Jungfruberget och lugnet. Ska då försöka passa på att ta några geocaches i skogarna runt omkring där som jag inte hunnit med ännu. Förena nytta med nöje, ni vet!
Imorgon ska jag jobba på Lugnets Sportbyte igen, mellan cirka 10-14, under dessa timmar så kommer jag att smyga iväg på två segway-event. På kvällen runt klockan 17.30 ska självaste chefen på firman komma förbi RaceRoom med sina jaktlagskompisar och därefter runt klockan 19 så är det ett geocachingevent vid Falu gruva, trevligt!
Vi hörs senare, nu måste jag diska!
https://adamsteen.se/
Previous articleA-hallen
Next articleOS-medaljer med rätt kläder?!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here