Fredag den 13:e

Tur jag har min älskade Alfons. Han är lyckligt ovetande om världens bekymmer, Corona-oro, börsras och andra tråkigheter. Han lever för stunden och är oftast glad! Värre för oss andra som ständigt matas med dessa nattsvarta rubriker. Det ser inte ut att komma någon vändning på börsen. Än. Men någon gång vänder det. Jag måste försöka stålsätta mig och bara blicka framåt, kommer försöka köpa nya aktier så fort jag får likvider och bara tänka på lång sikt 3-4-5 år och även längre än så. Förutom Oasmia så är det bara stora Large Cap-bolag såsom Investor, Castellum, Industrivärden, Swedbank, Latour och så vidare. Det kommer vara svängigt och jobbigt. Men det ska nog jävligt mycket till innan dessa bjässar går i konkurs.. 
Vi bjuds på sol ute idag i alla fall, ödets ironi såhär fredag den 13:e. Undrar vad med för skit som ska hända idag då?! 
Jag ska jobba klar dagen, sedan väntar ett nytt lugnt pass på skidorna. Det är ganska skönt att fly verkligheten ett tag och träna. Inte alltid så motiverande kanske att bege sig ut, speciellt nu när alla tävlingar är inställda. Men ändå så är det ett nödvändigt ont. När jag tränar dessa lugna distanspass så brukar jag lyssna på poddar och ibland ljudböcker. Mina pod-genrer är oftast ekonomi/börs och idrott. Mina två största intressen i livet kanske. 
Vi hörs senare kamrater, kämpa på!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here