Fredag och lugn i kroppen

Jag smet ut till garaget igår kväll bara för att smeka på Benzens lack och titta lite på den nu när den äntligen är nytvättad igen. 
God förmiddag kamrater. 
Fredag och veckans andra vilodag för min del. Superskönt! Förhoppningsvis får jag lite energi och tryck av det. Min tanke är att jag ska hämta hem lite av den träning jag gjort på slutet. 
Igår blev det en bra dag. Dels gick börsen riktigt bra. Har aldrig haft en sådan mäktig uppgång på en dag. Men det är lite oroväckande också. Idag är det ner ganska mycket istället. Den här volatiliteten är lite skrämmande. Men det är bara att försöka ha is i magen, på lång sikt så tror jag den kommer fortsätta upp. Det finns inte så mycket alternativ till aktiemarknaden och börsen heller med det låga ränteläget, så än så länge borde det vara lugnt. Men man ska nog vara lite försiktigt när det börjar bli euforiskt där ute..
Alfons och jag hade en mysig dag igår när vi fixade iordning min bil. Först tankade vi den, sedan gjorde vi en rejäl insats med tvätt både in- och utvändigt, vi avslutade med att sätta den på laddning också. Inte nog med att vi tvättade bilen, jag gjorde även ren min pendlarcykel! Det skapar ett oerhört lugn i min kropp att ha bilen ståendes i garaget, helt ren, fulltankad och med laddaren i. Då mår jag bra! 
Idag så ska Amanda renovera i sin salong nere i källaren. Det är ett rejält projekt som tar sin tid. Jag har blivit utsedd till matfixare och lekledare för Alfons. En lagom uppgift för mig det! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here