Fredag och lugn i kroppen

Jag smet ut till garaget igår kväll bara för att smeka på Benzens lack och titta lite på den nu när den äntligen är nytvättad igen. 
God förmiddag kamrater. 
Fredag och veckans andra vilodag för min del. Superskönt! Förhoppningsvis får jag lite energi och tryck av det. Min tanke är att jag ska hämta hem lite av den träning jag gjort på slutet. 
Igår blev det en bra dag. Dels gick börsen riktigt bra. Har aldrig haft en sådan mäktig uppgång på en dag. Men det är lite oroväckande också. Idag är det ner ganska mycket istället. Den här volatiliteten är lite skrämmande. Men det är bara att försöka ha is i magen, på lång sikt så tror jag den kommer fortsätta upp. Det finns inte så mycket alternativ till aktiemarknaden och börsen heller med det låga ränteläget, så än så länge borde det vara lugnt. Men man ska nog vara lite försiktigt när det börjar bli euforiskt där ute..
Alfons och jag hade en mysig dag igår när vi fixade iordning min bil. Först tankade vi den, sedan gjorde vi en rejäl insats med tvätt både in- och utvändigt, vi avslutade med att sätta den på laddning också. Inte nog med att vi tvättade bilen, jag gjorde även ren min pendlarcykel! Det skapar ett oerhört lugn i min kropp att ha bilen ståendes i garaget, helt ren, fulltankad och med laddaren i. Då mår jag bra! 
Idag så ska Amanda renovera i sin salong nere i källaren. Det är ett rejält projekt som tar sin tid. Jag har blivit utsedd till matfixare och lekledare för Alfons. En lagom uppgift för mig det! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

En gång för längesedan så var jag frisk, (inte mentalt dock)

Hej på er. Ny vecka, samma sjukdom. Upp och ned - ned och upp. Då och då har jag nästan börjar känna mig frisk, för...

Detta var inte kul.

Hej på er! Jag har känt mig sjuk sedan måndags eftermiddag när jag gick hem från jobbet en timme tidigare. Därefter har jag varit sjuk...

Uppdatering av sjukläget!

Hej på er! Som jag berättade i måndags är jag sjuk. Hemma från jobbet och hemma med Alfons. Han har varit sjuk från och till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe