Full hand!

Jippie, nu har jag ytterligare en full hand träning ( fem timmars effektiv träning under samma dag). Eftermiddagens pass kördes själv, ett klassiskt pass på två timmar. Det var det bästa klassiska passet på snö i år. Riktigt bra känsla i kroppen. Tre varv runt milen och ett varv runt femman hann jag med. Tog en varvtid på varje milvarv mest på skoj:
1:a varvet: 36,52, snittpuls 142 , maxpuls 159,
2:a varvet: 34,59, snittpuls 143, maxpuls 159,
3:e varvet: 31,59, snittpuls 151, maxpuls 166.
Varje varv startade jag där milen startar, alltså nere vid ”röda stugan” och jag varvade där med. Körde faktiskt tämligen lugnt förutom sista varvet där jag körde på lite grann uppför den längst backen på milen. Imorgon blir det också en ”full hand”!
https://adamsteen.se/
Previous articleLångpass
Next article3 timmar skate!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here