3 timmar skate!

Dagens förmiddagspass blev ett tretimmars skatepass. Jag körde fyra varv på milen och ett på femman. Kändes helt okej faktiskt. Träffade också på skribenten från skidsport.com nämligen Erik Wickström. Nu blir det till att kika på skidsprinten på TV innan jag ska ut och köra ett klassiskt pass!
https://adamsteen.se/
Previous articleFull hand!
Next articleYtterligare en full hand.

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here