Ytterligare en full hand.

Nu på eftermiddagen körde jag klasssiskt i två timmar. Kroppen kändes inte så farligt sliten, men jag hade riktigt dåligt fäste i och med att jag hade Swix VR45 och VR50 och temperaturen låg på ca +1 grad, blötsnö, med blanka halvt isiga spår. Men nu har jag iaf kört tio timmar denna helg vilket var målet. Till veckan blir det eventuellt ett styrkepass och två-tre intervallpass för att få upp farten. Ett av dessa intervallpass ska bli ett dyng-mjölksyre-pass då jag verkligen blir tvärstum i hela kroppen!!

Jag kommer faktiskt att tjuvstarta mitt tävlande, har nämligen anmält mig till Grängesbergsloppet den 26:e december, 10KM K. Spännande, men jag har inga jättehöga förväntningar!
https://adamsteen.se/
Previous article3 timmar skate!
Next articleTräning i veckan:

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here