Full hand klassiskt

Klassiskt på mina Fischer Twin Skin

Hej på er!

Snön blir allt mindre och mindre i Bergebo, men jag gnetar envist vidare. Idag har jag kört ett lite längre pass klassiskt.

Jag vill passa på att köra så mycket jag bara pallar med och lite till, nu när det fortsatt går att åka och så att jag hinner till målet om 800 timmar i god tid innan vecka 17, så jag kan ta ett gäng vilodagar. Därav dessa dårskaper. Det kan verka konstigt för många kan jag tro, men jag ser det som ett bra mål att träna för/emot, om än ganska galet.

Totalt härdade jag ut i 5 h 05 min och hann ganska beskedliga 62 kilometer under den tiden. Mot slutet av passet körde jag 10 stycken diagonalimpulser så ljumskarna höll på ramla av. Innan passet körde jag TRX-styrka, vilket gör att jag nu är uppe i 769 h 50 min. Kämpa på!

Related Articles

Cyklar SILJAN RUNT – en hel arbetsdag på cykeln!

Det är något annat med Allebike, som Gustav Eriksson säger. Häng med oss på ett varv runt Siljan och Orsasjön. Givetvis en massa andra träningspass också....

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here