Full hand klassiskt

Klassiskt på mina Fischer Twin Skin

Hej på er!

Snön blir allt mindre och mindre i Bergebo, men jag gnetar envist vidare. Idag har jag kört ett lite längre pass klassiskt.

Jag vill passa på att köra så mycket jag bara pallar med och lite till, nu när det fortsatt går att åka och så att jag hinner till målet om 800 timmar i god tid innan vecka 17, så jag kan ta ett gäng vilodagar. Därav dessa dårskaper. Det kan verka konstigt för många kan jag tro, men jag ser det som ett bra mål att träna för/emot, om än ganska galet.

Totalt härdade jag ut i 5 h 05 min och hann ganska beskedliga 62 kilometer under den tiden. Mot slutet av passet körde jag 10 stycken diagonalimpulser så ljumskarna höll på ramla av. Innan passet körde jag TRX-styrka, vilket gör att jag nu är uppe i 769 h 50 min. Kämpa på!

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here