Fulldag med jobb

Idag har jag som bekant haft två olika jobbuppgifter. Först plantsättningen i Bjursås-skogarna, och sedan ett kanontrevligt event för de cirka hundra anställda på Kopparstaden AB. Två vitt skilda jobb, skönt att kunna bryta av med ett event mitt i plantsättningen. Nästa vecka kommer jag att köra inte mindre än fem event, så det krävs att jag sätter lite plant i helgen, det är skönt när det ligger på med jobb!
Vilar idag, känner mig rätt nöjd med dagen trots allt. 
Lyckades ta tre halvtrötta bilder från Falu Gruva där vi hade dagens event:
Stora stöten

https://adamsteen.se/

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here