Fyra timmar skate med 21 impulser sista timmen

Testade att pinka i farten idag, det gick rätt så bra faktiskt, man vet aldrig när den färdigheten kan komma till användning! Adam Larsson ställde sig dock skeptisk till mitt agerande och påpekade att jag är 33 år och snart ska bli pappa: 

Ett pass närmare fulltränad nu då. Dagens succépass blev fyra timmar skate tillsammans med Adam Larsson som stakade på
”Sluta pissa i farten!”

https://adamsteen.se/
Previous articleTisdagskul
Next article”Det egna Vasapasset”

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

6 COMMENTS

  1. Hur mycket av din träning går i A1 2 och 3? Har du räknat % på det? Kör du aldrig rena A3 pass/intervall på rullskidor?

    Kör hårt! Inspirerande läsning!

  2. Är ryktena sanna att Staffan Larsson pissade under ett Vasalopp? Kan vara bra att träna på det 😉

  3. Lite drygt 10% A3 och uppåt. Hur menar du rena pass A3? Måste ju värma upp, vila mellan intervaller och värma av. Denna sommaren har jag dock pasat på att träna längre pass, mest för att jag tycker ett pass per dag passar mig bättre än två pass. I höst blir det kortare pass. Tack så mycket 🙂

    Haha vet inte. Men ett av åren som Jon Kristian Dahl vann på så låg jag med en bit bak i klungan, (kan det ha varit 2014?), då stannade han vid två tillfällen för att pinka och det tog inte lång tid från att han stannade tills han var ikapp igen 🙂

  4. Sedan kan ju definiera upp och nervärming på olika sett… Du verkar köra 2h upp 2h ner… Jag kör 10minuter:)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here